Pravila o kolačićima


Većina web stranica koristi takozvane kolačiće. Kolačići ne oštećuju vaše računalo i ne sadrže viruse. Kolačići služe kako bi našu ponudu učinili jednostavnijom, učinkovitijom i sigurnijom. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem računalu i spremaju u vašem pregledniku.

Većina kolačića koje koristimo su takozvani “kolačići sesije”. Oni se automatski brišu nakon vašeg posjeta. Ostali kolačići ostaju pohranjeni na vašem krajnjem uređaju dok ih ne izbrišete. Ovi kolačići nam omogućuju da prilikom sljedećeg posjeta prepoznamo vaš preglednik.

Svoj preglednik možete postaviti tako da budete informirani o postavljanju kolačića i dopustiti kolačiće samo u pojedinačnim slučajevima, isključiti prihvaćanje kolačića za određene slučajeve ili općenito te aktivirati automatsko brisanje kolačića kada je preglednik zatvoren. Ako su kolačići deaktivirani, funkcionalnost ove web stranice može biti ograničena.

Kolačići koji su potrebni za provedbu postupka elektroničke komunikacije ili za pružanje određenih funkcija koje želite (npr. višejezičnost) pohranjuju se na temelju članka 6. stavka 1. (f) GDPR-a. Operater web stranice ima legitiman interes za pohranu kolačića kako bi tehnički ispravno i optimizirano pružali usluge. Ostali kolačići se ne koriste na ovoj stranici.